237,993 members
3,432,142 photos
8,251,774 comments
 

Riet's Fotothing

Browse.Upload
and share
your photos
Browse.Explore
our fantastic photo library
Friends.Make Friends
Join our community and have some fun
Photos 3051 - 3055 of 3158

318 views

People shopping for the weekend. At the corner ( on the left, but not visible) is the welknown supermarket Albert Heijn.
Friends
More latest photos

Comments on this photo:

Mar 10 2012 16:46 GMT Riet
Doch, Ich lebe in ein kleines Staedchen. im Osten von Holland. Eine schoene Umgebung hier mit viel Natur. Die Menschen sind freundlich.
Im Sommer gibt's hier viele Gaeste. Ich bin aber geboren in Den Haag ( auch genannt 's Gravenhage ( die residentie) Im Krieg 1940-1945 sind meine Eltern umgezogen nach Osten. Da war es noch ruhig und bei den Bauern konnte man
noch essen kaufen. Ich habe also der Hungerwinter im Westen nicht mitgemacht.
Ich habe in diesem Provinz schon in mehrere Hauser gewohnt
Habe zwischendurch auch noch mit meinem ersten Mann und unsere 4 Kinder 15 Monaten in North-Carolna USA gewohnt. Leider ist er jung gestorben.
Ja, wie das Leben so spielt........
Geniesse Dein Weekend, Ju!
Mar 10 2012 21:21 GMT wijnie58
Drukke winkelstraat Riet...:-))
Mar 10 2012 21:36 GMT Riet
Is niet altijd zo, hoor wijnie. Gelukkig niet, maar het is net of de mensen altijd op het laatste nippertje 's zaterdags nog alle boodschappen moeten halen!
Albert Heijn gaat daar trouwens weg. Ze zijn een heel groot pand met allemaal glas verderop aan het bouwen. Een gigantische winkel. Ik loop met een rollator, dus voor mij te ver. Gelukkig hoef ik hier maar de grote weg over te steken en daar is de LIDL. Die heeft ook goed spul.:-)Wat ze met het lege pand gaan doen weet nog niemand. In ons Ommense sufferdje ( zo noemen we dat weekblaadje)stond dat er volgens de gemeente geen supermarkt meer in zou komen. Wat dan wel dat ligt nog in het duister.
Ik blijf hier sowieso niet wonen, maar het kan nog best lang duren voor er voor mij wat beschikbaar is in Almelo. Ik heb gevraagd om een aanleunwoning of een appartement. In het midden staat een zorgcentrum. Heb ik nog niet nodig, maar mocht ik hulp nodig hebben t.z.t. dan kan ik dat daar krijgen. En twee van mijn dochters wonen er dichtbij :-)

FT1